Kosár : 0 termék - 0 Ft

Az Ön kosara üres!

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Hátsóhíd felújítás

 Citroen és Peugeot gépjárművek egyes típusánál gyakori hiba a hátsó futómű meghibásodása. A hiba okozója a tengely vagy a csapágyak törése, kopása. Ismertető jelei hogy az autó hátulja megül, a kereket befelé dőlnek és terpesztenek, esetleg kopogó-recsegő hangot hallatnak. Eljött az ideje a cserének..
 

Felújított hátsóhíd áraink (nettó):

Peugeot 206........................50.000 Ft

Peugeot Partner..................50.000 Ft

Peugeot 306........................60.000 Ft

Citroen Xsara Picasso.........50.000 Ft

Citroen Berlingo...................50.000 Ft

Citroen Xsara.......................60.000 Ft

 


Futározás:

Súlytól és típustól függően 24-48 órás kézbesítési idővel leszállítható az ország bármelyik területére. Szállítás esetén az autón lévő hibás hidat vissza kell küldeni a futárral, becsomagolva papír csomagolásba. Az szállítás díja 10.000 Ft. 

 

Beépítés:

A felújított hidakra beszerelést is vállalunk, előre megbeszélt időpontban. A csere típustól függően 4-6 órát vesz igénybe, a szerelési költsége 15.000 Ft+ÁFA.

 

Bontott hátsóhíd: 
Foglalkozunk használt futóművek árusításával, 3 munkanap beépítési garanciával.  

Felújított hátsóhíd:
A hátsó futómű szétszerelése után, gyári mélyen edzett tengellyel és SNR csapágyakkal , a gyári préselési technológiával préseljük össze. A lengőkarok felújítva vagy új állapotban kerülnek beépítésre. A híd fékek és jeladók nélkül szereltek, értékesískor a hibás hidat kérjük cserébe. Ismervén a gyári minőséget, 1 év garanciót biztosítunk az általunk felújított, majd sorszámozott termékekre. 
 

 
 
 

COPYRIGHT 2014 - Lafer