Kosár : 0 termék - 0 Ft

Az Ön kosara üres!

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Futárszolgálat

WWW.E-SPRINT.HU

E-Sprint Service Kft
 
                                 Cím:  1044 Budapest, Szilaspatak sor 42/B
 
                                 Tel:   +36-70-605-5553
 
                                E-mail:   esprintkft@gmail.com
 
                                Skype:  esprintkft
                                                                                                                             
                                Szállítási info: Kun Enikő 06-70-605-5553
 
                                Marketing: Loncsák Tibor 06-70-394-4104
 

 
Áraink
 


 

Belföldi díjak

 

Csomagsúly

Szállítási díj/csomag

0 - 1 kg

1 450 Ft

1 - 3 kg

1 790 Ft

3 - 5 kg

1 990 Ft

5 - 10 kg

2 290 Ft

10 - 15 kg

2 400 Ft

15 - 20 kg

2 800 Ft

20 - 30 kg

3 200 Ft

30 - 40 kg

3 600 Ft

40 - 50 kg

4 500 Ft

 

 

Raklap (50kg felett)

12 500 Ft

 

 

Utánvét beszedés

 

Utánvét összeg

Utánvét díj

0 - 10 000 Ft-ig

160 Ft

10 001 - 25 000 Ft-ig

260 Ft

25 001 - 50 000 Ft-ig

360 Ft

50 001 - 100 000 Ft-ig

510 Ft

100 001 - 300 000 Ft-ig

900 Ft

300  0001 - 500 000 Ft-ig

1 500 Ft


Csomagcsere esetén a visszárura is a súlytáblán szereplő szállítási díjat számítjuk.

  Áraink a 27%-os Általános Forgalmi Adót, és az üzemanyag felárat tartalmazzák!

 

Futárszolgálat

  Cégünk célja, hogy küldeményeit gyorsan és megbízhatóan kézbesítse belföldön és külföldön egyaránt. Elsősorban kiscsomag szállítás a profilunk, de az 50 kg feletti, raklapos küldemények sem jelentenek problémát.

Versenyképes árainkkal és megbízhatóságunkkal emelkedünk ki a tömegből, ezt bizonyítja a másnapi sikeres kézbesítés 96%-os aránya.

Szolgáltatási rendszerünk általános jellemzői:

-         Háztól- házig szállítás minden egyes címre,

-         Csomagkézbesítés a felvételt követő munkanapon ( 8-17 óráig ),

-          Heti rendszerességű, készpénzes elszámolás,

-         Sikeres másnapi kézbesítés aránya 96% (Sikertelen kézbesítés esetén a második kiszállítási kísérlet díjmentes), nem kézbesíthető csomag díjmentes visszaszállítása a feladónak,

-         Mindennapos, előre lebeszélt időpontú csomagfelvétel, rendszeres csomagfeladásnál további kedvezmények,

Hogyan működik, lépésről-lépésre:

-         Ön felhív engem telefonon, és én kiviszek Önnek egy Szállítási megbízást, és kitöltés után már aznap elvisszük a csomagjait,

-         Az általam már előzőleg biztosított szállítólevelet pontosan kitöltve visszajuttatja nekem e-mailben vagy Skype-on,

-         A futár kiérkezéskor (általában 14-16 óra között) a csomagokat egyesével leméri, majd felcímkézi,

-         A sikeres kézbesítést követően, heti rendszerességgel átutalom Önöknek az utánvét összegeket, vagy akár személyesen kiviszem, és készpénzben rendezzük az előző heti elszámolást. Raklapos küldemény esetén 2-3 hét.

-         Az Ön által megadott címen vesszük fel a csomagot, és a megadott címre kézbesítjük. Futárunk csak abban az esetben adja át a küldeményt a címzettnek, ha az Ön által megjelölt összeget kifizeti. 

-         Csomagcserére is van lehetőség, amennyiben Önnek egyszerre kell csomagot küldenie, és onnan egy másikat visszaszállítania. Futárunk kiszállítja a csomagot a feladás másnapján, és felveszi a visszaszállítandó árut.

A csomagolásról:

-         A káresemények elkerülése érdekében csak megfelelően becsomagolt árukat veszünk fel. (Összepántolt, összeragasztott csomagot az ügyfél csak saját felelősségére adhat fel.)

-         Olyan csomag, amelyből hosszú, hegyes részek állnak ki, nem alkalmas a szállításra.

-         A dobozokat optimálisan ki kell használni, a teljes belső tér kitöltése megóvja az árut.

-         Törékeny áru hungarocellel vagy egyéb töltőanyaggal legyen körbevéve. A „Törékeny” címke alkalmazása nem mentesíti a feladót az áru természetének megfelelő csomagolási kötelezettség alól, nem védi meg az árut!

-         A csomagba helyezett üvegeket, flakonokat egymástól, és a doboz aljától, tetejétől is védőréteggel kell védenie.

-         Veszélyes áru még külső jelzéssel sem adható fel.

-         50 kg feletti küldeményeket csak raklapra rögzítve tudjuk elszállítani, lehetőség szerint az ilyen típusú küldeményt egy munkanappal előbb                         jelezzék. Fontos, hogy az utánvétes, raklapos küldemények után beszedett összeg csak 3 hétre kerül elszámolásra.

Abban az esetben, ha pénteken feladott küldeményét szeretné, hogy szombaton kézbesítsük, erre is van lehetőség a nagyobb városokba. (Szállítási díj + 4500 Ft /csomag)

További hasznos tanácsok a megfelelő csomagoláshoz

Ha csomagot küldünk, akár belföldre, akár külföldre minden esetben kellő körültekintéssel kell gondoskodnunk a megfelelő csomagolásról, hiszen a szállító cég hiába vigyáz a küldeményre, ha nem megfelelő a védőborítása.

Néhány hasznos tipp a csomagoláshoz:

- A csomag tartalma meghatározza a csomagolás fajtáját, méretét és minden egyéb óvintézkedést, és igyekezzünk ennek megfelelően választani!

- Ha a doboz nincs megfelelően kitöltve, összenyomódhat, illetve ha túlságosan is telepakoljuk vagy kicsi, abban az esetben szétszakadhat, repedhet vagy kilyukadhat.

- Törekedjük a jó minőségű védőanyagok használatára: válasszunk erős és megfelelő teherbírású kartondobozt, minőségi ragasztót, és a célnak megfelelő hungarocell, buborékfólia, elválasztó karton és egyéb anyagokat kipárnázásra!

- Törékeny küldeményeket helyezzük a doboz közepére és jól tömjük ki az üres részeket, így gondoskodva a biztonságról!

- Ha a szállításra váró tétel állaga indokolja, zárjuk műanyag habfóliába vagy műanyag tasakba, és utána helyezzük a dobozba!

- Ha a csomag erős illattal, szaggal rendelkezik jól zárjuk le a dobozt!

- Az ízléses díszcsomagolással rendelkező szállítmányokat csomagoljuk dobozba, hiszen nem biztos, hogy megfelelő védelmet nyújt a díszdoboz.

- Gondoskodjuk a megfelelő címkézésről!

Ha a csomag megfelel a feltételeknek, biztos lehet benne, hogy épségben és sértetlenül megérkezik a címzetthez.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Raklapos csomagolás

Különleges küldeményt készül elküldeni? Csomagja nagyobb vagy rendhagyóbb alakkal rendelkezik, mint a hagyományos küldemények, esetleg nagy mennyiséget kíván eljuttatni valahova?

Ha ilyen vagy ehhez hasonló problémával áll szemben, javasoljuk Önnek, hogy válassza a raklapos csomagküldést! Futárcégünk gondoskodik arról, hogy küldeménye épségben célba érjen, mindezt pedig gyorsan és kedvező költségek mellett éri el. Önnek csak annyi a dolga, hogy gondoskodik a raklaposküldemény megfelelő csomagolásáról.

Mit is kell tennie, hogy a feladni kívánt tárgy vagy tárgyak ne sérüljenek szállítás közben?

Először is gondoskodjon arról, hogy minden tárgy erősen oda legyen rögzítve a raklaphoz. Ha szükséges, válassza el a tárgyakat valamilyen merev karton, esetleg fém lappal. Ügyeljen arra, hogy sehol se lógjon le a raklapról a rögzítendő tárgy. Próbálja megtalálni azt a pozíciót, hogy a legkisebb helyet foglalják, és a legjobban illeszkedjenek egymáshoz a tárgyak. Ezután már csak a fóliázás van hátra: vastagon és alaposan tekerje körbe fóliával a raklapot, így elkerülheti a szállítás közben bekövetkező károkat.

A többit bízza ránk és küldjön csomagot futárcégünkkel!


 

COPYRIGHT 2014 - Lafer